Test av vinterdekk 2015

Oppdatert 9. 10. 2015, Jiri Chomat

Introduksjon

Dekk test 2015 Her finner du tester dekk for 2015 sesongen. Også verdt å se vår oppsummering av de beste vinterdekk over dimensjonene på siden Vinterdekk, du jevnlig oppdatert med hver ny test.

Tilgjengelige tester dekk for vinteren 2015:

Anbefales for sesongen 2015/2016

Hva vi anbefaler for årets sesong å lære på våre stor liste av vinterdekk.

Vi har forberedt for deg noen tips som i vinter vil definitivt ikke kan gå galt. Først av dem er den premie vinter dekket fra den tyske produsenten Continental, og det ContiWinterContact TS850. Dette er dekket, som råder i de aller fleste av tester i flere år på rad, og det er ikke annerledes i år - vant testen ADAC, Autobild, Autozeitung i GTÜ. Det er tilgjengelig i dimensjoner R14 opptil R17, for små og mellomstore biler. Dens fordeler er svært balansert universell egenskaper som er nyttige for variabel-den tsjekkiske vinteren. Også en over gjennomsnittet akkumulator livet sammenlignet med konkurrentene. I vurderingen av driverne er også gjør godt-92% av drivere er fornøyd med dekk. Fra samme kategori av dekk kan ikke også gå galt med GoodYear UltraGrip 9 nebo Dunlop Winter Sport 5. Begge er også berømt rangert i våre tester, og ha en balansert kombinasjon av tale, nevnt lik bare Continentaly.

Andre tips er å trette vår økonomi Michelin Alpin A4. Det er premie vinter dekk besparelser, som økonomi, men, påvirker ikke kjørbarhet. Den har en høy kjørelengde RAID, ifølge målingen siste ca 35% mer enn gjennomsnittlig vinter dekk og dekk tester bekrefter. Fra perspektivet til økonomien har i våre tester. Det ble anbefalt i våre tester, den ADAC, Autobild, Auto Club av den tsjekkiske republikken og andre. Det er stor i snøen, har en lav rullemotstand og bekrefter kvaliteten på tørre og våte veier. Det er produsert og dens etterfølger, Alpin 5Men har USA ennå å overbevise i testene for.

Tredje anbefaling er årets nyhet Nokian WR D4, etterfølgeren til den svært populære Nokian WR D3. Det er populært med drivere, spesielt takket være sin pris/ytelse-forhold, som er typisk for Nokian. Nye anbefalt allerede i flere av årets tester, fra organisasjoner som den GTÜ, Autozeitung a Automotorsport. Dette er en eksepsjonell nye også i evalueringen av EU-i mange dimensjoner ikke er i grep på våte og vinterklima dekk, som er vanlig. Også et stort utvalg av størrelser, fra R14 til R20. Det er egnet for de som er på utkikk etter et dekk med flotte funksjoner til en rimelig pris.

Hvis du har en 4WD eller SUV,du vil være interessert i følgende dekk. Det er en modell Nokian WR SUV 3som vant i testene av dekkene Offroad og Autobild magasin, 2014. For biler, 4 x 4, kan man anta at snøen vil møte flere hyppig enn normal personbiler og den finske produsenten utrustet med klørne i tråden, som har en stor dekk trekkraft på snø og is. I Nokianu, men vet at perfekt vinter dekk for europeiske vinteren, men gjør hovedsakelig allsidighet-derfor WR SUV 3 mistet, selv i vårmånedene takket være den spennende og forutsigbar jízdně i våte forhold, selv i sin tørr. Det er produsert i størrelser for SUVer fra R14 til R22.

Ikke alle sjåfører er krevende en beste egenskaper av vinterdekk, men de ønsker et trygt dekk for en rimelig pris. Slik er, for eksempel Sava Eskimo S3+, som har blitt anbefalt som ADACem og Accr. Dens fordel er en tur i snøen, fordi det er også et vanlig valg for drivere i fjellområdene.Det har også en lav innvirkning på drivstofforbruket. Snarere er det tilgjengelig i mindre størrelse R13 opptil R15. Alternativet med like egenskaper er tysk Fulda Kristall Montero 3. Rimelig er da også den tsjekkiske driveren av de populære Barum Polaris 3, med et bredt utvalg av dimensjoner Savě til R18. Vtester er bra, selv i år, tok tredjeplass i en test av Autobild og regelmessig anbefalt alle testujícími organisasjoner. Sammenlignet med den Savě Den har en litt mer balansert kjøreegenskaper, i alle kategorier, trygt verdier.

I konklusjonen, vi har du noen anbefalinger om hvordan fortsetter i valg av vinterdekk og unngå problemer. Sørg alltid for at riktig størrelse på dekk, inkludert fart og vekten av indeksen. Riktig størrelse finner du i store TP til kjøretøyet. For vinterdekk er det mulig å bruke en lavere hastighet indeks-en må imidlertid, være registrert i romskipets datamaskin eller ellers vises tydelig. Alltid velge vinterdekk avhengig av hvordan og hvor bilen du bruker. For byen trafikk legger vekt på virkemåten til de våte og tørre, i fjellområdene, derimot aktivere egenskapene på snø og is. Problemet med utvalg tester kan være at det ikke er i din størrelse, ingen test tilgjengelig.Og du kan velge etter lignende dimensjonen egenskapen viktigste er bredden på dekk. Visse landemerke EU etiketter kan også være – men ikke vinter egenskaper, men er alltid gjenstand for en bestemt dimensjon.Av drivere zohledňujte i alternativet, driveren kan alltid sammenligne bare gamle steinet dekket med en ny hele prøven, hvor vil den nye alltid nødvendigvis bedre. Det kan også være feil egenskapene gjorde dårlig statusen bilen dekk.

Hvis du i valg av vinterdekk lagre arbeid, prøve våre konfiguratoren dekktester.comevaluere dekk i din dimensjon og foreslår tester, anmeldelser og EU etiketter de riktige. Lykke til i å velge dekk og mange kilometer av vinter ønsker til server dekktester.com.

Siste sommeren dekket tester


-->
TOPlist