Dekk for den Citroën C3 X-TR


Hvordan avgjøre størrelsen på dekkene?

Dekk størrelse kan oppdages veldig enkelt. Den enkleste måten er å se på eksisterende dekk på bilen. Mål din dekk vil bli gitt fra siden dekk i formatet 215/60 R16. Vanligvis vil du finne ham på de samme stedene som de er markert på bildet.


Vinterdekk til Citroën C3 X-TR

Bilen har vi valgt dimensjon , fordi dette er den vanligste dekk størrelsen for Citroën C3 X-TR . Det kan skje, at det ikke er din størrelse - i så fall kan du bruke skjemaet nedenfor.
Angi dimensjonen: /R

For din dimensjon vi ikke har nok data, vi vise dekk, testet en gang og flere ganger.

Alle rimelig vinter dekk tester for Citroën C3 X-TR

Vinterdekk er utformet for bruk i vinterforhold, oftest på snø, is, men selv i svært lave temperaturer. Forskjellen mellom sommer og vinter dekk som er spesielt tilpasset vinter prøven, slik at er betryggende henne i snø og is. Også, de er laget av mykere gummi som forblir fleksibelt selv i lavere temperaturer, som hjelper dekk til grep veien bedre. Kvalitet vinterdekk er ofte mer viktig enn stasjonen til alle fire hjul (AWD, 4 x 4), ABS, ESP, etc. -uten dem, disse systemene kan ikke fungere pålitelig. Derfor lønner det seg å betale et utvalg av vinterdekk for din biltype - Citroën C3 X-TR Spesiell oppmerksomhet.


Sommer dekk for Citroën C3 X-TR

Bilen har vi valgt dimensjon , fordi dette er den vanligste dekk størrelsen for Citroën C3 X-TR . Det kan skje, at det ikke er din størrelse - i så fall kan du bruke skjemaet nedenfor.
Angi dimensjonen: /R

For din dimensjon vi ikke har nok data, vi vise dekk, testet en gang og flere ganger.

Alle rimelige sommeren dekk tester for Citroën C3 X-TR


Helårig dekk Citroën C3 X-TR

Helårig dekk er laget for helårig drift, inkludert tørr veier og regn, men en periode er målrettet ikke. De er vanligvis laget av vanskeligere materialer, noe som er dårlig spesielt ved lavere temperaturer. Helårig dekk kan sammenlignes med teniskám og vinter dekk til pohorkám. Du kan også spasere i joggesko i vinter, men det er sikkert ikke så hyggelig eller sikker. Også, det er ikke hensiktsmessig å sette vinterdekk på bare en aksel av bilen. Hvis du setter vinterdekk bare på kjøring aksel på bilen med front - hjulet stasjonen, forhjulene vil ha mye større grep enn bak, som vil resultere i stor ustabilitet av bakakselen-bilen gå ofte "sideveis". En lignende situasjon er hvis du sette vinterdekk på bakhjulene på biler med en bakre aksel-drevet bakhjulene mens de har grep, men bilen kan ikke betjenes på snøen. Også ikke en god idé å ha vinterdekk på bilen hele året-tendens til å være støyende og mye mer i varmt vær tiltrekker-det er fordi de er mykere materialer. Som vi vet, er ikke veldig hyggelig å endre dekk i pneuservisu 2xročně, men dette kan løses ved å kjøpe et ekstra sett med hjul for vinterdekk. Derfor, hvis du noen vil si at vinterdekk er ubrukelig, tror ikke ham-dette investering kan redde deg fra mye høyere kostnader enn de på vinterdekk.
Teste alle dekkene »
-->
TOPlist